Împreună pentru oameni

Teama de a merge la medic reprezenta deja o realitate prepandemică a societății noastre, însă ultimii trei ani au acutizat puternic problema.

Mulți români nu au timp, nu au bani și nu au curaj să afle ce îi doare. De aceea, timp de trei zile, în perioada 3–5 aprilie 2022, orele 10:00–18:00, vom oferi servicii medicale gratuite în spații create special la Sala de Atletism din Bacău. Evenimentul este unul de educație și prevenție. Facem o campanie de screening gratuit și amenajăm cabinete de ecografii ce vor oferi servicii medicale atât doamnelor, cât și domnilor.

Ce oferim?

Îți oferim servicii medicale și ecografii gratuite.

Programează-te la unul din cele 25 de cabinete și depistează din timp orice neregulă! Află că ești bine!

Facem ecografii gratuite pentru sân, tiroidă și prostată, ecografii cardiace + EKG și eco-doppler arterial și venos. Îți punem la dispoziție cabinete de ginecologie, urologie, oftalmologie, stomatologie, endocrinologie, gastroenterologie, ORL, psihiatrie, interne și dermatologie. Îți oferim consiliere psihologică, screening pentru depistarea bolilor metabolice, consiliere de nutriție, teste pentru osteoporoză și osteodensitometrie, screening pentru hepatita B și C, fibroscan, măsurători pentru nivelul de vitamine, precum și teste pentru glicemie și colesterol.

Despre coordonatorii proiectului

Dr. Ana-Maria Zanfir este medic primar de chirurgie vasculară în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj și organizează în Bacău a treia ediție a campaniei de sănătate și prevenție „Din grijă pentru tine”. Născută în București, a absolvit Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, în cadrul căreia a obținut titlul de doctor în științe medicale, în anul 2017. Dr. Ana-Maria Zanfir este și directorul Departamentului de Sănătate al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România.
A produs și prezentat numeroase emisiuni de radio și televiziune locale pe teme de sănătate și a organizat expoziții publice și cluburi de sănătate. În ultimii doi ani, a coordonat campania „Din grijă pentru tine” la Cluj-Napoca, prin care sute de persoane au beneficiat de examinări ecografice și consultații gratuite. De asemenea, a inițiat campania națională antifumat „Renunți și câștigi”, în cadrul căreia mii de persoane dependente au avut acces gratuit la consiliere medicală, psihologică și spirituală. Este căsătorită cu Ovidius-Ștefan Zanfir și are două fetițe: Ana-Ștefania și Sefora-Daniela.

Costel Iosub este directorul Centrului de Sănătate din Podiș, județul Bacău. De profesie pastor, este inițiatorul și fondatorul centrului de terapie, recuperare și educație pentru un stil de viață sănătos. Astăzi, reputația instituției pe care o conduce a depășit cu mult granițele județului, fiind unul din cele mai eficiente centre de prevenție și sănătate din România, o adevărată oază de relaxare în mijlocul naturii.

Cum mă programez

Foarte simplu! Solicită o singură consultație ecografică sau alege unul din cabinetele noastre accesând sau sunând la numerele de telefon: 0773321243, 0761296404, 0752025922!

Ai membri ai familiei sau cunoscuți vârstnici care au nevoie de o consultație gratuită? Ajută-i să se înscrie!

Vrei mai mult?

Dacă vrei să îți îmbunătățești starea generală de sănătate, te așteptăm la seminarele noastre de prevenție. În parteneriat cu Centrul de Sănătate din Podiș și cu medici specialiști, îți oferim acces la informații practice, într-o atmosferă caldă, prietenoasă și motivațională. Pe lângă seminare, te poți înscrie și la clasa de gătit vegetarian.
Seminarele sunt gratuite cu o singură condiție: să îți pese atât de mult de sănătatea ta și a celor apropiați, încât să îți demonstrezi că ești gata să alegi cel mai sănătos stil de viață.

OFERTA NOASTRĂ - SEMINARE MEDICALE GRATUITE

Alzheimerul - cea mai devastatoare boală a stilului de viață

Cum să ai o imunitate puternică!

Cum mă pot bucura de dulce fără să-mi pun sănătatea în pericol!

Cum scapi de infarct sau AVC!

Postul - riscuri și beneficii!

Reducerea riscului de boli cardiovasculare!

Pilonii unui stil de viață sănătos

Învață să gătești vegetarian, fără a sacrifica gust și timp!

Cum poți scăpa de cancer?